Kurumsal

 

 

Türkiye’nin Bakliyat sektöründeki lider firmalarından biri olan “Haskoy kurulduÄŸu günden bu güne kendini yenileyerek baÅŸarılarla dolu bir yolda hizmet vermeye devam etmektedir.

 

Firmamız ürün yelpazesinde çeÅŸitliÄŸi ve kaliteyi ön planda tutarak tüketicilere en iyi sunmayı ilke edinmiÅŸtir. Bugün baÅŸta nohut, kuru fasulye, mercimek, pirinç , bulgur ve mısır çeÅŸitliliÄŸiyle sizlere “HASKÖY” farkını sunmaktadır.

 

Türkiye’nin tahıl anbarı olan Konya’mızda Merkezi bulunan firmamız iç Anadolu baÅŸta olmak üzere tüm yurdumuza HASKÖY ürünlerini ulaÅŸtırmaya devam etmektedir.

 

Misyonumuz

Yıllık üretim kapasitesini sürekli artırmayı hedefleyen HASKÖY sizlere en kaliteyi ve en lezzetleri sunmayı kendine misyon edinmiÅŸtir.

 

Vizyonumuz

Sizlerin sayesinde kazandığımız itibar ve öz güvenle ;Tüketicilerimize gelecekte daha iyi daha kapsamlı hizmetler vermek için kurumsallaÅŸma yolunda da kendini geliÅŸtirmeye devam etmektedir.

 

Gıda Güvenlik Politikamız

 

• MüÅŸterilerimiz, gıda güvenliÄŸi uygulamalarımız nedeniyle ürünlerimizin; saÄŸlıkları açısından en az düzeyde risk taşıdığından emin olacaklardır.

 

• Günümüzde gıda maddelerinden kaynaklanan risklerin önemli düzeyde artış göstermesi insan saÄŸlığı açısından gıda güvenliÄŸi ve hijyeni sisteminin uygulanmasını gerekli kılmıştır.

 

• Gıda güvenliÄŸi ve hijyeni konusundaki uygulamalarımızın hedefi müÅŸterilerimize gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri doÄŸal ve saÄŸlıklı ürünler sunmaktır.

 

• MüÅŸterilerimiz bizim için önemlidir. İnsanları sevmek, insanların sağılığını düÅŸünmek,bize bu konuda önemli sorumluluklar yüklemektedir.

 

 • Gıda güvenliÄŸi ve hijyeni uygulamaları; müÅŸterilerimiz için güvenilir olmamızı saÄŸlayan bir unsur olmasının yanı sıra rakiplerimize üstünlük saÄŸlamak için bir araçtır.

 

• Ürünlerimizde müÅŸterilerimizin saÄŸlığı açısından risk oluÅŸturabilecek tüm etkenlerin zamanında ve kapsamlı biçimde belirlenmesini saÄŸlayarak üretim aÅŸamasında potansiyel risklerin önlenmesi için;

 

• Tüm çalışanlarımızın gıda güvenliÄŸi ve hijyeni konusunda gerekli bilgi ve yeteneklere sahip olması

 

• Gıda güvenliÄŸi sisteminin tüm çalışanlarımızın katılımı ile yürütülmesi

 

• Herkesin gıda güvenliÄŸi ve hijyeni saÄŸlanması konusunda gerekli duyarlılığı göstermesi

 

• Teknolojik geliÅŸmelerin izlenmesi

 

• İnsan ve bilgi unsurlarının en etkin biçimde deÄŸerlendirilmesi

 

• Gıda güvenliÄŸi ve hijyeni uygulamalarımızın geliÅŸen ÅŸartlar karşısında sürekli iyileÅŸtirilmesi gereklidir.